Километража ми отказа,абс-а също,някои може ли да помегне да каже какво трябва да направа,ходих на елком но ми казаха че проблемат не може да го оправели а на диагностиката абс-а не се свърза! Ако някой е запознат,ако може да ме насочи към първата стъпка тоя да предприема! Благодаря предварително!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с километража,не работи няма и АБС?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от kuker Покажи съобщениеОсвен да ти е изгоряла централата на ABS-а, за друго не се сещам.0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Извади буксата на ABS-а и провери захранващите напрежения. ( във форума има тема с номерата на пиновете). Ако захранването е ОК (в това число и масите), нещата отиват към централа на ABS-a , както каза колегата по-горе. Това си е хронично заболяване.
ПП: Информацията за скоростта към километража се взима от ABS централата.
Comment
-
Ако някой пусне още веднъж тема с това оплакване, вече ще съм абсолютно убеден че никой не чете. Аман!
Ако докато колата е студена ( т, е централата не се е затоплила от въздуха в коша) всичко е ок- най вероятно е централа. иначе- 5 причини + 1 са равни на 6 причиниLast edited by fiore; d.m.y г., 11:08.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от Ludi4 Покажи съобщениеИ все пак да започнем от бушона, а?
........ като я запаля и тръгна около 2 мин километража бачка и после умира за винагиГипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от Locksys Покажи съобщениеКилометража ми отказа,абс-а също,някои може ли да помегне да каже какво трябва да направа,ходих на елком но ми казаха че проблемат не може да го оправели а на диагностиката абс-а не се свърза! Ако някой е запознат,ако може да ме насочи към първата стъпка тоя да предприема! Благодаря предварително!
Comment
Comment