Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с километража,не работи няма и АБС?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с километража,не работи няма и АБС?

Километража ми отказа,абс-а също,някои може ли да помегне да каже какво трябва да направа,ходих на елком но ми казаха че проблемат не може да го оправели а на диагностиката абс-а не се свърза! Ако някой е запознат,ако може да ме насочи към първата стъпка тоя да предприема! Благодаря предварително!
    Една съдба! Една кола! Алфа Ромео!

Освен да ти е изгоряла централата на ABS-а, за друго не се сещам.
    sigpic
    "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от kuker Покажи съобщение
      Освен да ти е изгоряла централата на ABS-а, за друго не се сещам.
      Аз се сещам поне 5 причини
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Извади буксата на ABS-а и провери захранващите напрежения. ( във форума има тема с номерата на пиновете). Ако захранването е ОК (в това число и масите), нещата отиват към централа на ABS-a , както каза колегата по-горе. Това си е хронично заболяване.
        ПП: Информацията за скоростта към километража се взима от ABS централата.

Comment

Ако някой пусне още веднъж тема с това оплакване, вече ще съм абсолютно убеден че никой не чете. Аман!
          Ако докато колата е студена ( т, е централата не се е затоплила от въздуха в коша) всичко е ок- най вероятно е централа. иначе- 5 причини + 1 са равни на 6 причини
          Last edited by fiore; d.m.y г., 11:08.
          Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
          sprint tropheo
          155/1.8
          156/2.0 Selespeed

Comment

И все пак да започнем от бушона, а?

Comment

бушона е проверен , когато е студено наван много като я запаля и тръгна около 2 мин километража бачка и после умира за винаги
              Една съдба! Една кола! Алфа Ромео!

Comment

Първоначално публикувано от Ludi4 Покажи съобщение
                И все пак да започнем от бушона, а?
                Когато изгори бушона на abs-А километража работи.

.
                ....... като я запаля и тръгна около 2 мин километража бачка и после умира за винаги
                Потърси из форума имаше решение, което е различно от смяната на електрониката , но не знам дали е по евтино ако ти сам не можеш да си отвориш електрониката и да я решението е смяна
                Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                sprint tropheo
                155/1.8
                156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от Locksys Покажи съобщение
                  Километража ми отказа,абс-а също,някои може ли да помегне да каже какво трябва да направа,ходих на елком но ми казаха че проблемат не може да го оправели а на диагностиката абс-а не се свърза! Ако някой е запознат,ако може да ме насочи към първата стъпка тоя да предприема! Благодаря предварително!
                  Здравей колега. Лятото имах същия проблем като твоя, има го писано във форума всичко което съм направил ако евентуално не го намериш смени си само централата на АБС-а аз също съм проверил бушоните и буксите ходех на диагностика и също компютъра неможе да направи връзка с АБС-а. Един колега от форума ми изпрати централа втора ръка, монтирах си я и всичко се оправи

Comment

Working...
                  X